Uusi järjestelmä levitykseen keväällä 2020

Panasoftin viimeinen vuosi on ollut positiivisesti työntäyteinen. Viranomaiset muistivat myös meidän toimialaa uusilla säädöksillä, joista viimeisimpänä on vuoden alusta voimaan tullut kansallinen tulorekisteri maksetuille palkoille. Meidän palkkajärjestelmä onkin täysin yhteensopiva tulorekisterin kanssa.

Uusien järjestelmien osalta meillä on mielenkiintoista kerrottavaa. Finnfox-laivajärjestelmämme korvaajaksi on rakennettu uusi järjestelmä, joka on nyt yhteensopiva myös rahtivarustamoiden toimintaan ja selviää myös merialueilla, joissa ei ole tietoliikenneyhteyksiä käytettävissä. Uusi järjestelmä esitellään ensimmäisille asiakkaille marraskuun aikana.

Uusi tuote on valmis laajempaan levitykseen keväällä 2020. Valmis tuote tulee korvaamaan Finnfox-laivajärjestelmän asteittain ja samalla Finnfox:n kehitys lopetetaan vuoden 2020 aikana. Käyttö- ja tekninen tuki jatkuu edelleen myös Finnfox:lle olemassa olevien sopimusten mukaisesti sekä kiireelliset lain vaatimat muutokset toteutetaan luonnollisesti edelleen.

Kehitys jatkuu myös muiden järjestelmien osalta ja vuoden 2020 aikana julkaisemme lisää uusia tuotteita tukemaan teidän liiketoimintaanne.

Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää loppusyksyä!

Ystävällisin terveisin,

Toni Savela

Panasoft Oy