Tiedote yrityskaupasta

Arvoisat asiakkaat sekä yhteistyökumppanit,

Yrityskaupan seurauksena Panasoftin koko osakekanta siirtyy Amiko Groupille. Panasoft on osa Amiko Groupia 10.6. lähtien. Samaisena päivänä vuonna 1982, Seppo Koivunen perusti Panasoftin ja aloitti menestyksekkään 36 vuoden taipaleen. Nyt ilmoitammekin, että Panasoftin perustaja ja toimitusjohtaja Seppo Koivunen siirtyy eläkkeelle, mutta jää Panasoftin neuvonantajan rooliin. Juhlistimmekin 10.6., Sepon päivänä, Panasoftin 36 vuoden huikeaa taivalta – kiitos kaikille osallisille ja etenkin Sepolle mielettömästä työstä!

Amiko Group koostuu yhdeksästä yrityksestä – seitsemästä henkilöstöalan yrityksestä, taloushallintoon erikoistuneesta VerkkoTilit Oy:sta sekä Panasoftista. Henkilöstöalan yritykset toimivat Amikon alla. Yritykset eivät fuusioidu, joten yrityskaupan myötä Panasoftin toiminta jatkuu edelleen itsenäisenä. Amiko Groupin konsernijohtajana toimii Jari Parkkinen ja Panasoftin neuvonantajana jatkaa Seppo Koivunen. Panasoftin kaikki työntekijät jatkavat nykyisissä rooleissaan.

Tuloksena on asiakkaita hyödyttävä yrityskauppa

Amiko Groupin yrityskaupan tarkoituksena on tukea ja kehittää Panasoftin ohjelmistojen käyttöä kokonaisvaltaisesti liiketoiminnan eri osa-alueilla. Tavoitteena on modernisoida ja nykyaikaistaa Panasoftin pitkän historian omaavia ohjelmistoja vastaamaan asiakkaiden tarpeita entistä paremmin sekä varmistaa toiminnan jatkuvuus ja kehittyminen.

Jari Parkkinen avaa Amiko Groupin roolia: ”Amiko Groupin tehtävänä on varmistaa Panasoftin kasvu ja kehittää ohjelmistoja palvelemaan asiakkaita entistä paremmin. Henkilöstöyritys Amiko tuo mukanaan vahvaa osaamista muun muassa rekrytointien, vuokratyövoiman hyödyntämisen, ulkoistuksen, henkilötestauksen, työkyky- ja uudelleensijoittamispalveluiden osalta. Yhdessä pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin.”

Yrityskaupalla mahdollistetaan kokonaisvaltainen palvelu

Yrityskaupan seurauksena pystymme tarjoamaan monipuolisemmin ja kokonaisvaltaisesti asiakaskohtaisesti räätälöityjä palveluita. Uudet yhteistyökumppanit myös mahdollistavat ketterän kehittymisen sekä kustannustehokkuuden palvelutarjonnassa. ”Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin – Panasoftin asiakasvastaavat tulevat kontaktoimaan kaikki asiakkaamme lähiaikoina”, Jari Parkkinen kertoo.

Amiko Groupilla työskentelee yli 400 henkilöä ja toimipisteitä on ympäri Suomen, Helsingistä Ouluun. Amiko Groupin liikevaihto oli vuonna 2017 noin 9 miljoonaa. Vuoden 2018 arvioitu liikevaihto on yli 15 miljoonaa ja tuloksen oletetaan olevan yli miljoonan.

Lisätietoja

Jari Parkkinen
Konsernijohtaja, Amiko Group

+358 40 715 5335
jari.parkkinen@panasoft.fi
jari.parkkinen@amiko.fi

Seppo Koivunen
Perustaja, Panasoft

+358 40 021 0344
seppo.koivunen@panasoft.fi