Panasoftin toimitusjohtajaksi Jukka Karvanen (DI)

Panasoftin toimistusjohtajana on aloittanut 1.3.2020 diplomi-insinööri Jukka Karvanen. Karvanen siirtyi Panasoftille Finnairilta ja tuo taloon vahvaa osaamista niin perinteisistä ohjelmistoratkaisuista kuin nykyajan pilvipalveluista. Hänellä on pitkänlinjan kokemusta ohjelmistotalojen kasvattamisesta laajaan jakeluun päässeiden tuotteiden toimittajaksi – Karvasen kädenjälki on käytössä lukuisilla puhelinoperaattoreilla ympäri maailmaa. Työkokemusta Karvanen on kerryttänyt myös suuryritysten puolelta, työnantajinaan muun muassa Finnair, Ericsson, Nokia, Sonera sekä Valmet. Yli 25 vuoden kokemus haastavien tuotekehitystehtävien parissa on tuonut laajan osaamispohjan ja Karvasen tarkoituksena onkin laajentaa Panasoftin tuotekehitystä.

”Panasoftilla on vahva toimialaosaaminen ja hyvä tekemisen meininki. On mahtava tilaisuus hypätä pienen, mutta osaavan, suomalaisen yrityksen johtoon. Odotan innolla tulevaa”, Karvanen kertoo.

Panasoft laajentaa Lahteen ja palkkaa uusia ohjelmistoammattilaisia

Panasoft laajentaa tuotekehitystään vahvasti niin nykyisten tuotteiden kuin uusien aluevaltaustenkin osalta. Palveluksessamme aloittaa uusia ohjelmistoammattilaisia kevään 2020 aikana. Kasvun myötä laajennamme tuotekehitystämme uuteen Lahden toimipisteeseen ja muutamme Helsingissä isompiin tiloihin.

Lisätietoja

Jukka Karvanen
Toimitusjohtaja, Panasoft

+358 40 757 9315
jukka.karvanen@panasoft.fi

Jari Parkkinen
Konsernijohtaja, Amiko Group

+358 40 715 5335
jari.parkkinen@amiko.fi